Solbriller

Solbriller uden styrke er både godt for synet om sommeren og beskytter øjet mod UV stråling og hver nye sæson har sin nye trend. Store små, runde, firkantede. På samme måde som al anden mode, er der mode i solbriller. Derfor er der altid noget spændende nyt på hylderne hos Tommerup Optik og Haarby Optik.

Vi forhandler de største brands indenfor solbrillemode.

 

Forskellige løsninger

Glas, der dæmper det blå lys, er særligt velegnede til fx bilkørsel. Uden det blå lys træder kontrasterne tydeligere frem, og det giver både et klarere og mere afslappet syn.

Solbriller med polaroidglas mindsker de generende reflekteringer fx ved regnvejr. Til kørsel i mørke eller i tåge er briller med gule glas en god mulighed, fx som fitovers, der dækker den almindelige brille.

Fotokromiske glas bliver automatisk mørkere, når lyset bliver skarpere.

Til fx golf eller jagt kan man vælge glas, der øger kontrasterne, så man ser konturerne tydeligere. Især brune glas fremhæver kontrasten mod grønt.

Til sejlads og søsport vælger mange polariserede glas fordi det fjerne reflekser. Til sejlads i tåge eller tusmørke kan gule eller orange glas, der forstærker lyset, være en stor fordel.

Uanset hvilken type glas du skal bruge, så har vi solbrillerne til dit behov.

Vi sælger naturligvis også almindelige briller og kontaktlinser. Bestil tid til at få hjælp til at finde den rette solbrille til dig, ved at kontakte vores butik i Tommerup på tlf.: 64 76 10 13 eller via e-mail på info@tommerupoptik.dk, eller kontakte vores butik i Haarby kan kontaktes på tlf.: 64 73 10 18 eller mail: info@haarbyoptik.dk Top