Om Tommerup Optik og Haarby Optik

Udover indehaver Vibeke Kruse tæller de to butikkers personalestab fire medarbejdere, som alle holder sig konstant opdaterede – både hvad angår faglig viden og teknisk udstyr. Vores butikker står for optikerfaglighed, veluddannede medarbejdere og grundige synsanalyser.

I såvel Tommerup som Haarby råder vi over en Zeiss i. Profiler, som er verdens p.t. mest avancerede og nøjagtige instrument til alle former for synsmåling – herunder test af kontrastsyn og nattesyn. En 360° Synsanalyse kan tage fra 20 – 60 minutter afhængigt af, hvor kompliceret kundens syn er og i hvor høj grad vi skal imødekomme specielle behov i forbindelse hermed. Vores kunder fortæller ofte, at de med deres nye, personligt skræddersyede briller oplever bedre nattesyn, klarere farver og skarpere detaljer end nogensinde.”

Fagnørder, der elsker briller og kontaktlinser

Vi er erklærede fagnørder og som sådan bidt af både briller og kontaktlinser. På produktsiden betyder det, at vi med vores store og vidtspændende sortiment kan imødekomme alle de mange og meget forskellige krav og forventninger, vores kunder stiller.

I Tommerup Optik og Haarby Optik går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Samtlige leverandører gennemgår strenge udvælgelseskrav, og hermed er vi til glæde for vores kunder, leveringsdygtige – både i økonomibriller og det nyeste nye i avanceret brilledesign. I begge forretninger har vi stort fokus på dansk design – her iblandt Ørgreen, Prodesign, Fleye, Kilsgaard og Bellinger.

Hvad materialetyper angår, spænder vi fra nikkelfri titaniumstel over træbriller til farverige ”acetatstel”. Over hele linjen står vi for individuelle løsninger, god kundeservice og ditto rådgivning. Vi har briller til alle typer, aldre og formål.

 

Oplysning om klagemuligheder:

1) En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

 
2) EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@haarbyoptik.dk.

Top