Kontaktlinser til hverdagen

Nogen bruger kontaktlinser pga. udseendet, andre fordi det er nemt og nogle finder det mere praktisk i dagligdagen. Nogle ønsker endagslinser, mens andre er mere til 14- eller 30-dages kontaktlinser. Hvad end du kan nikke genkendende til en af disse årsager, eller du har en helt anden grund til at vælge kontaktlinser, har vi i Haarby Optik og Tommerup Optik linserne til dig.


Kontaktlinser – Vi kender alt til linser

Vores kompetente medarbejdere sørger for at tage dig i hånden gennem hele processen. Vi måler dit øjes krumning og sikrer os, at dine øjne er egnede til at benytte kontaktlinser. Når dette er på plads, og vi har fundet linserne, der bedst passer, sørger vi for at give dig en grundig instruktion i, hvordan linserne benyttes. Øjne kan være meget følsomme, hvorfor det ikke er alle, der har teknikken på plads første gang, de prøver. Vi sender dig ikke hjem, før du selv har helt styr på, hvordan du påfører dig linserne og efterfølgende tager dem ud igen. Skulle der alligevel opstå komplikationer, hjælper vi dig selvfølgelig igen. 

 

Kompetent og personlig rådgivning

Vores placering med butikker i Haarby og Tommerup gør det let for vores kunder i både Faaborg, Glamsbjerg, Assens og omegn at besøge os. Du kan kontakte os i Haarby på telefon 64 73 10 18. Hvis Tommerup ligger tættere på dig er nummeret 64 76 10 13

Er kontaktlinser ikke noget for dig, sælger vi selvfølgelig også ganske almindelige briller.

Top