Synsprøve i Tommerup eller Haarby

En almindelig synsprøve udføres ved hjælp af en bogstavstavle og en såkaldt phoroptor, der ”bare” er mange forskellige glas i en ”kæmpebrille”. Synsprøven består af op til 21 test, der kan afsløre eventuelle synsfejl, og efter behov kan der foretages yderligere prøver. 

Som en vigtig del af synsprøven vil optikeren stille dig en række spørgsmål om din arbejdsplads, læsevaner, øjenproblemer, hovedpine etc.

En synsprøve er ikke forbundet med nogen form for ubehag og varer ca. en halv time. Har du i forvejen briller eller kontaktlinser, bør du få dine øjne undersøgt efter aftale med din optiker, mindst en gang hvert andet år. Kontakt optikeren for at bestille tid. Du kan kontakte vores optikere i Tommerup på tlf.: 64 76 10 13 eller via e-mail på info@tommerupoptik.dk, eller optikeren i Haarby kan kontaktes på tlf.: 64 73 10 18 eller mail: info@haarbyoptik.dk 

 

Bedre tilpasning med øjenscannere

De store glasproducenter udvikler til stadighed nye teknologier, der skal forbedre vores mulighed for at få det bedste syn. Teknologien dækker over både bedre opmålingsudstyr hos optikerne og endnu mere avanceret glasbearbejdningsudstyr hos glasproducenterne.

Det hele handler om at måle øjnenes tilstand bedst muligt. Her kommer flere og flere målepunkter og forhold kommer med. Fx har man nu mulighed for at kompensere for uhensigtsmæssigheder i øjets rotationscenter. Det næste er så at man formår at overføre målingerne til glassene, så de kan kompensere for de ændringer, der livet igennem kommer i forhold til øjets ”default” indstilling.

Med de nye målemetoder og glastyperne, der kan produceres efter måleresultaterne, opnår man 100% skræddersyede glas, der udnytter synspotentialet optimalt.


Top