Briller eller kontaktlinser?

Briller har flere klare fordele: De er med til at give ansigtet karakter og kan understrege ens personlighed. Til gengæld kan de ofte komme til at sidde lidt i vejen både under nærkontakt og ved manuelt arbejde. Særligt i regnvejr og koldt vejr har briller en svaghed. De bliver våde eller dugger til, så de mister deres funktion: At give et bedre syn. Her er kontaktlinser et godt alternativ. Mange bruger briller og kontaktlinser for at få fordelene fra begge. Nogen bruger kontaktlinser hver dag. Andre bruger kun kontaktlinser få dage om ugen. En fordel ved kontaktlinser er, at man kan bruge almindelige solbriller uden styrke. Der findes et linsesystem og en abonnementsform, der passer til alle former for brug.

 

Fri bevægelighed

Den største fordel ved kontaktlinser er den helt fri bevægelighed. Det gør dem velegnet til stort set alle former for sport og til at aktivt liv i det hele taget. Også til alle former for manuelt arbejde vil kontaktlinser ofte være en klar fordel. F.eks. til håndværkere eller til gør-det-selv m/k på hjemmebanen.

Kontaktlinser er ideelle sammen med almindelige solbriller, så behøver man ikke have solbriller med styrke. Og dyrker man sport er der ingen begrænsninger i fx valg af cykelbriller eller skibriller.

 

Kontaktlinser ELLER briller

Briller har fordele: De er med til at give ansigtet karakter og kan understrege ens personlighed. Til gengæld kan de ofte komme til at sidde lidt i vejen både under nærkontakt og under arbejdet. Særligt i regnvejr og koldt vejr har briller en svaghed. De bliver våde eller dugger til, så de mister deres funktion: At give et bedre syn. Her er kontaktlinser et godt alternativ.

 

Kontaktlinser OG briller

Rigtig mange bruger både briller og kontaktlinser for at få fordelene fra begge muligheder. Mange vælger at gå med kontaktlinser hver dag. Andre bruger kun kontaktlinser få dage om ugen. Ønsker du at høre mere om mulighederne? Kontakt vores butik i Tommerup på tlf.: 64 76 10 13 eller via e-mail på info@tommerupoptik.dk, kontakt vores butik i Haarby på tlf.: 64 73 10 18 eller mail: info@haarbyoptik.dk 


Top