Skærmbriller - Undgå hovedpine

Mange af os sidder på kontoret det meste af dagen. Det foregår typisk ved et skrivebord foran en computer. Dette kan give anledning til mange problemer, hvor skærmbriller kan afhjælpe mange af disse. Hvis du i forvejen bruger briller med flerstyrkeglas, er der stor sandsynlighed for, at du vipper med hovedet, når du sidder foran skærmen, således at din nakke bøjer meget af dagen. Dette kan medføre træthed i nakke, skuldre og ryg, og du kan derfor opleve spændinger og ømhed, der begrænser dig i dit daglige arbejde. Skærmbriller kan være løsningen på dette.


Undgå irritable øjne med skærmbrille - Få råd hos os!

Vores erfarne medarbejdere kan hjælpe dig til at se bedre og dermed sidde bedre. Dit syn har altså betydning for mere end blot dine øjne. Vi rådgiver med glæde om, hvordan du bedst er klædt på, når du sidder foran skærmen. Med skærmbrillen følger nogle gode råd, som du let kan implementere i din daglige rutine. Du skulle gerne holde så længe som muligt!


Pas på dig selv foran skærmen

Med vores butikker i både Haarby og Tommerup er der ikke langt, om du kommer fra Assens, Glamsbjerg, Faaborg eller omegn. Med små midler kan du forbedre din arbejdsplads markant. Du kan ringe til os med spørgsmål på telefon 64 73 10 18 for Haarby og for Tommerup på telefon 64 76 10 13.
Top