Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige briller

For os er en brille ikke bare en brille. Der findes tidløse klassikere, men også inden for brilleverdenen skifter moden. Da briller er vores passion, holder vi os altid ajour på, hvad der rører sig. Nye materialer og nye måder at gøre tingene på spiller en væsentlig rolle, når sæsonens nye trends vises frem. Det er i vores interesse at vide, hvad der er værd at vide, hvorfor du som kunde altid er garanteret et oplyst personale, der er dedikerede til at finde brillen til dig. Vi er leveringsdygtige i både økonomibriller og inden for det nyeste i avanceret brilledesign.


Briller med enkeltstyrkeglas eller briller med flerstyrkeglas?

Den mest almindelige type glas er enkeltstyrke. Enkeltstyrke er henvendt til dig, der enten er nær- eller langsynet. Hvis du både har problemer med at se ting langt væk og problemer med at læse, er briller med flerstyrkeglas ideelt til dig. I begge vores butikker er vores optikere eksperter inden for både enkeltstyrke- og flerstyrkeglas og kan derfor rådgive dig, således du er sikret det bedst mulige syn.

 

Køb din brille hos os i Tommerup eller Haarby nær Assens og Glamsbjerg

Leder du efter en kvalificeret brilleforhandler? Vi har alle typer af briller i den bedste kvalitet. Vi går højt op i vores omdømme, derfor yder vi altid den beste personlige service. Hvis du har spørgsmål er du mere end velkommen til at kigge forbi i en af butikkerne.

I Haarby Optik og Tommerup Optik er vi klar til at hjælpe vores kunder fra hele den vestlige del af Fyn, herunder Assens, Faaborg og Glamsbjerg. Kontakt os i Haarby på telefon 64 73 10 18 eller i Tommerup på 64 76 10 13.

Udover briller, sælger vi også kontaktlinser.

Læs mere om:

Hvilken type briller skal jeg vælge?

Briller til børn ─ hvad skal man være opmærksom på?

Værd at vide om skærmbriller.

 

 

Top